Over ons

PAPIER IS GEDOE

In onze eerste baan werkten wij voor Deloitte aan digitaliseren van vrachtbrieven. Dat was in de vorige eeuw. Papier is nog steeds een van de grootste uitdagingen in de hedendaagse supply chain en logistiek. Papier zorgt voor complexiteit. Het raakt kwijt.

Maar het zorgt ook vertrouwen. En dat vertrouwen kan anders worden georganiseerd, met blockchain.

BLOCKCHAIN MAAKT HET MAKKELIJK

MAKKELIJK IN GEBRUIK EN BESPAART GELD

Verwijderen is onmogelijk. Wijzigingen zijn transparant. En delen van data wordt eenvoudig. Met proof-of-actions en proof-of-delivery. En betere data voor meer efficiency, makkelijker compliance en stakeholder management.

Als een tweede laag software verbindt het bestaande systemen. Als een extra vertrouwenslaag maakt het zakendoen makkelijker en vermindert het risico’s en is data altijd beschikbaar. De vracht, de data en de betaling zijn verbonden tijdens het transport. Beslissen en delen van informatie wordt makkelijker.

We willen waarde toevoegen in wat we doen. We weten dat we onze klanten tot 70 cent besparen op elke €1 die ze uitgeven aan order handling en administratie. Papierloze logistiek en transport met gebruiksvriendelijke software en robuuste tools.

Wij leveren de broodnodige digitale innovatie in de supply chain, logistiek en transport. En we helpen onze klanten met sturen op data.